Skip navigation

MOVE is Eberspächer

MOVE
Vi tager Eberspächer med ind i en succesfuld fremtid! Gennem profitabel vækst øger vi kontinuerligt værdien af vores virksomhed. Som familievirksomhed satser vi på tillid og vores styrker: fremsynet tankegang og en udviklet værdikultur. Selvbevidst og konsekvent står vi over for den globale konkurrence og de ændrede markedsbetingelser - siden 1865, i dag og i fremtiden.

Vi skaber fremtidens rene mobilitet (Clean Mobility), stiller intelligente løsninger (Smart Solutions) til rådighed for vores kunder, udviklet og produceret af engagerede mennesker (Dedicated People).

Clean Mobility: Vores produkter og ydelser bidrager til miljøbeskyttelse, sikkerhed og komfort i køretøjer.

Smart Solutions: Vi kræver målrettede innovationer for at begejstre vores kunder. Vi bygger vores markedsposition igennem investeringer, partnerskaber og erhvervelser.

Dedicated People: Vi handler engageret og tager ansvar. I attraktive arbejdsomgivelser videreudvikler vi kontinuerligt vores kompetencer og skaber en højtydende, global organisation.

Strategisk tilføjer vi modne, dynamiske og fuldstændig nye forretningsområder til vores aktiviteter. Vi skaber en succesfuld fremtid igennem initiativer i klart definerede handlingsfelter for alle forretningsområder.