Skip navigation

Eberspächer gruppen:
Driver morgendagens mobilitet

Udstødningsteknologi, bilvarmere og bus-klimasystemer: vores teknologi udgør et aktivt bidrag til miljøvenlig mobilitet, større pålidelighed og velbefindende verden over. Vi er dygtige systempartnere i bilindustrien på områderne bilelektronik og netværker med data-bussystem for køretøjer.

 

Banebrydende
Alle europæiske, nordamerikanske og i stigende grad asiatiske bilproducenter anvender vores banebrydende teknologier. Vores omfattende know-how med originalt udstyr giver fordele til del-forhandlere og værksteder, som vi forsyner kloden rundt.

Fremsynet
Vi innoverer hurtigt for at realisere morgendagens mobilitet i dag. Ved at udbyde banebrydende løsninger er vi et skridt foran i forhold til at håndtere de konstant mere strenge emissionsstandarder, den komplekse termiske styring af elektriske drevtyper, såvel som de konstant voksende krav der er til bilelektronik.

Fleksibel
Eberspächer er et uafhængigt firma med friheden til at handle. Med cirka 10.000 medarbejdere i 29 lande og på mere end 80 lokationer, er vi repræsenteret på alle nøglemarkeder i automobilindustrien. Vi opbygger konsistent vores internationale tilstedeværelse. Kvalitet kender ingen grænser.

Yderligere information:

Årsrapport