Skip navigation

Eberspächer’s produktportefølje giver bilindustrien løsninger til nutidens og fremtidens udfordringer

Udstødningsteknologi
Renere, lettere, mere stille - vores udstødningssystemer til personbiler og kommercielle køretøjer reducerer allerede markant mere end 95 procent af alle forurenende stoffer. De er også pionerer i forhold til letvægtskonstruktion, lydisolering og lyddesign. Vores kompetence som en specialist indenfor udstødningssystemer er kendt hos producenter af personbiler og kommercielle køretøjer, såvel som i non-road sektoren verden over. Vores kunder i eftermarkedet får også gavn af vores ekspertise: Vi udbyder værksteder og professionelle partnere, sammen med eftermontering og udskiftningssystemer i original udstyrskvalitet.


Bilvarmere
Siden vi udstyrede VW Beetlen, er Eberspächers parkeringsvarmere blevet synonyme med kørekomfort. I dag kan de findes i et utal af personbiler, kommercielle biler og biler til specielle formål, autocampers og både. Vores brændstofdrevne parkeringsvarmere bliver monteret af mange producenter, som standard eller muligt ekstraudstyr i deres produktionsfaciliteter. Dog kan vores varmesystemer også let eftermonteres.


Elektriske bilvarmere
Når motoren ikke giver nok restvarme, yder elektroniske tilskudsvarmere fra Eberspächer catem support. Disse PTC-varmere varmer hurtigt og økonomisk forbrugs-optimerede diesel og benzinbiler op. Banebrydende, højspændings styreenheder til hybrid-, elektriske- og brændstofcellekøretøjer er allerede i serieproduktion hos Eberspächer catem. PTC-varmere kan også give lokal varme: et godt eksempel på dette er nakke-niveau varmeren til Cabrioleter, som sidder i nakkestøtten.


Bus-klimasystemer
Eberspächer Sütrak er specialisten i højtydende varme og klimastyringssystemer i busser. Vi giver busproducenter et komplet termisk styringssystem, fra producenten af by-busser og vogne - fra sprinteren til dobbeltdækkerbussen.


Automotive Controls
Med højtydende, driftssikre elektronikprodukter er Automotive Controls specialiseret i kundespecifikke løsninger for bæredygtig mobilitet og er  en kompetent innovationspartner for automobilindustrien ved understøttelse af forbrugsoptimering og emmeissionsreduktion: Nye styreenheder for thermomanagement og kompakte styreenheder omfatter effektsluttrin for optimal motor- og udstødningsstyring samt produkter for stabilisering af netværk og gendannelse af energi for ydelsesspekter.