Skip navigation

Banebrydende teknologiske komponenter fra Eberspächer

 

Moderne udstødningssystemer fjerner over 95 procent af de forurenende stoffer. Eberspächer har ydet betydelige bidrag til denne udvikling.
Vores innovative ActiveSound/ActiveSilence-teknologi realiserer højeffektiv lyddæmpning og er også konventionelle lyddæmpere overlegne i vægt. Det samme system kan også forbedre afgangslyden med ActiveSound.
Ved brug af tyndvægsstrukturer, alternative materialer, innovative produktionsprocesser og nye koncepter realiserer vi vægtbesparelser på op til 50 % i forholld til almindelige udstødningssystemer.
Downsizing-motorkoncepter sænker ikke bare forbruget, men også udstødningstemperaturen. Idle-Stop faser som ved bytrafik reducerer også temperaturen til under aktiveringsværdien for katalysator. Elektronikmoduler fra Eberspächer sikrer i disse tilfælde funktionen af elektrisk katalysatoropvarmning og understøtter en effektiv forbedring af emissionsværdier.
Funktionel sikkert energilagermodul fra Eberspächer mellemlagrer gendannet mekanisk og termisk energi, og videregiver den efter behov til højtydende forbrugere i elektriske og hybride køretøjer. Dette skaber specielt systemfordele i 48 volts delnet.
Ligesom hybrid- og elmotorer giver moderne forbrugs-optimerede motorer for lidt overskydende varme til at varme bilen op til en komfortabel temperatur. Vores højeffektive varmesystemer er skræddersyede til kravene fra de nye drevkoncepter - ligesom de tilsvarende air-conditionsystemer til busser.