Skip navigation

Aufgrund von Wartungsarbeiten ist unsere Website am 25. und 26.09.2021 zeitweise nicht erreichbar. Entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten.


Due to maintenance our website will be temporarily unavailable on September 25th and 26th, 2021. We apologize for the inconvenience.

Vi er kun glade, når vores kvalitet er på sit højeste.

Tilfredse kunder er fundamentet for vores virksomhed. Kun ved pålideligt og kontinuerligt at tilfredsstille vores kunders høje krav og forventninger, kan vi fastholde vores succes på langt sigt.

Vi rangerer blandt verdens førende indenfor anerkendt teknologi og kvalitet. Det er vores mål at udvide denne topposition på alle produktområder.

Derfor fokuserer vi på et omfattende kvalitetskontrolsystem, som inkluderer alle relevante operationelle arbejdsprocesser og procedurer. Det er vores mål at eliminere alle potentielle kilder til fejl fra starten. Derfor sikrer vi den højeste kvalitetsstandard på alle niveauer.

For at kunne opnå dette, anvender vi en rigdom af afprøvede og testede metoder og kvalitetsprogrammer. Der hører individuelle kvalitetsstandarder og nøgle-kvalitetsindikatorer til hver individuel produktgruppe.

En værdi går igen i alle produktionslinjer: Kontinuiteten i at sikre produkt-, proces-, og servicekvaliteten. Det starter lige fra den originale ide, til førudviklingsfasen, over hele produktopstartsprocessen og til eftersalgsservice.

Ved hjælp af det internationalt certificerede Quality Management System IATF 16949 og EN-ISO 9001, leverer vi høje kvalitetsstandarder over hele verden.