Skip navigation

Vores styrker. Vores vision.

Eberspächer har altid satset på styrken i innovativ tænkning og har imponeret industrien med sin store evne til forandring. Vi ser de udfordringer vi møder hver dag, som muligheder for udvikling af vores forretning, som en del af vores strategi om bæredygtig vækst.

Uafhængighed
Vi tager vores beslutninger med udgangspunkt i en stærk position. Vores kommercielle uafhængighed som en familievirksomhed giver os mulighed for at sætte vores primære fokus og bestemme vores strategiske mål. Herved styres vi af vores ultimative mål om langfristet stabilitet.

Vækst
Siden 1865 har vores navn været synonymt med iværksætterånd og forretningsmæssig kreativitet. I fremtiden vil vi fortsætte med en organisk vækst. Vi sigter på at opbygge vores markedsposition konsekvent i alle produktgrupper, og at udvide den eksisterende portefølje med meningsfulde produkter.

Internationalisering
Vi er veletablerede på alle nøglemarkeder i den internationale køretøjsindustri, og udvider konstant vores globale tilstedeværelse. Vores fokus ligger på regioner med høj økonomisk vækst og en lovende fremtid, for eksempel BRIC-landene: Brasilien, Rusland, Indien og Kina.

Teknologisk lederskab
Vi ønsker at bruge de geniale ideer, som vores udviklere har, og gøre dem til pionerkomponenter, der kan skabe yderligere fremgang i bilindustrien. Derfor investerer vi løbende i forskning og udvikling. Mere end 700 ingeniører og specialister er dedikeret til at udvide vores topposition i alle produktgruppe-teknologier.

Bæredygtighed
Morgendagens mobilitet har mange ansigter. Vi tror fuldt og fast på harmonien og diversiteten ved mange vifter af løsninger der vil blive introduceret på mellemlang sigt. Eberspächer er parat til forestående teknologisk forandring i alle produktgrupper. Vi er klar til at påtage os den nødvendige evolution af forbrændingsmotoren, som vil vedblive med at være fast inventar på vejene et stykke tid endnu. Vi er også klar til at påtage os alternative former for motordrivkraft.

mere om vores banebrydende teknologiske komponenter til bæredygtig mobilitet. mere