Skip navigation

Værdier og standarder

Fremgang i bilindustrien er vores ultimative mål. Vi yder et aktivt bidrag med vores produkter til mere miljøbeskyttelse, mere sikkerhed og mere komfort ved vejtrafik. På trods af den nuværende dynamiske teknologiske og økonomiske udvikling, kan kunder, medarbejdere og forretningspartnere stole på, at der er ting der ikke forandrer sig. De kan regne med de mangeårige og vedvarende metoder og politikker, som vores familievirksomhed har, og en virksomhedskultur der er vokset og har udviklet sig i 150 år.

Kunder
Tilfredse kunder er fundamentet for vores virksomhed. Vi fokuserer vores tanker og handlinger på produkter og ydelser der hjælper vores kunder og forretningspartnere til at nå deres mål.

Medarbejdere
Vores medarbejdere har stor frihed. Vi investerer hele tiden i uddannelsessprogrammer. Vi fremmer talenter, selvstændig tænkning, og initiativ. Der er altid tilstrækkeligt med ressourcer til rådighed, når folk er villige til at fremme nye ideer.

Samarbejde
Vi værdsætter loyalt samarbejde og bestræber os på at bygge stabile relationer på alle niveauer, både eksternt og internt. Loyalitet, respekt, tolerance og gensidig tillid er det vigtigste i alle partnerskaber for at opnå fælles succes.

Ansvar
Efter vores filosofi ender vores virksomhedsansvar ikke ved fabriksporten, men omfatter i stedet hele produktions- og leveringskæden. Det er vores mål at opnå en bæredygtig økologisk balance i alle vores aktiviteter og produkter.